Geld Lenen, lening afsluiten, goedkope lening, Krediet zonder BKR

Geld lenen maar toch financiƫle zekerheid?
Geld en Lenen biedt u onafhankelijk advies.

Lenen bij de DSB Bank, Een lening van DSB Bank - Geld & Lenen

DSB Bank

In het lijstje aanbieders neemt de DSB Bank een bijzonder plaatsje in. Niet alleen zijn ze natuurlijk door en door verweven met het schaatsen maar ook zijn ze waarschijnlijk de grootste aanbieder van leningen en kredieten online. U kent ze vast wel: Moneyou, Lenen.nl, Postkrediet, Ohra, Frisia, Becam om er maar een paar te noemen.

De DSB Bank verstrekt net als alle andere aanbieders voornamelijk doorlopende kredieten en persoonlijke leningen. Daarnaast verstrekken ze ook diverse hypotheekvormen en spaarproducten. Een speciaal krediet van de DSB Groep is het Meerwaarde krediet waarbij de WOZ Waarde gebruikt wordt als borgstelling voor de lening.
In het verleden is de DSB Bank niet altijd even rooskleurig in het nieuws gekomen. Zo is er zelfs een Stichting gedupeerden DSB Bank die het volgende verteld:

Mensen die een jaar of vijf geleden om een lening vroegen bij DSB bank of een van haar dochters werd beloofd dat ze binnen vijf jaar schuldenvrij zouden zijn voor een betrekkelijk laag maandbedrag. Ze moesten dan wel nog een extra bedrag lenen. Voor dat extra geleende geld werden aandelen gekocht. Die zouden in vijf jaar tijd enorm in waarde stijgen en daarmee beide leningen kunnen afbetalen. Het maandbedrag dat mensen vervolgens gingen betalen, was geen aflossing, maar alleen rente over de dubbele lening, het zg. stapelkrediet. Nu, na vijf jaar, komen mensen erachter dat de aandelen juist veel minder waard zijn geworden. In plaats van minder schuld zitten ze nu juist met een veel hogere schuld opgescheept dan vijf jaar geleden.

Geld lenen?