Geld Lenen, lening afsluiten, goedkope lening, Krediet zonder BKR

Geld lenen maar toch financiële zekerheid?
Geld en Lenen biedt u onafhankelijk advies.

Lenen Krediet Direct - Lening Kredietdirect - Geld & Lenen

Kredietdirect

Krediet direct is een onderdeel van Ribank NV wat op haar beurt weer een volle dochter is van het Franse Credit Agricole. Het voordeel van lenen bij Kredietdirect is dus dat u zekerheid hebt voor wat betreft uw lening. Een grote nationale bank op de achtergrond betekent over het algemeen iets minder stress voor de vraag of uw lening wel in goede handen is.

Kredietdirect is voornamelijk bekend om leningen voor auto’s maar ook voor een lening met een ander doel kunt u bij krediet direct terecht. Denk bijvoorbeeld aan een boot, caravan of een kleinere investering als een nieuw wasmachine.

Krediet direct biedt in principe slechts 2 leenvormen aan: Het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. De actuele rente die kredietdirect biedt is een beetje onduidelijk. Daarom is deze bij het laatste onderzoek over rentes ook niet meegenomen. Het lijkt er voornamelijk op dat in eerste instantie de contactinformatie afgegeven dient te worden voordat er informatie ingewonnen kan worden en dat is natuurlijk jammer.

Lenen volgens Krediet Direct

  • Flexibele financieringen aangepast aan uw besteding.
  • Online gratis offerte in 10 seconden zonder uw gegevens in te vullen.
  • U doet zelf uw aanvraag thuis, u print zelf uw contract.
  • U krijgt geen bezoek thuis.
  • 100% Nederlandse maatschappij binnen een van de grootste Europese spelers (Crédit Agricole Group).

Geld lenen?