Geld Lenen, lening afsluiten, goedkope lening, Krediet zonder BKR

Geld lenen maar toch financiële zekerheid?
Geld en Lenen biedt u onafhankelijk advies.

SNSBank Lenen, Een lening bij de SNS Bank - Geld & Lenen

SNSBank

De SNS Bank biedt slechts twee leenvormen aan: De persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Lenen bij de SNS Bank gaat altijd tegen een voordelig rentepercentage en heeft een duidelijk inzicht in de maandlasten die horen bij de lening.

Doorlopend krediet

De hoogte van het bedrag dat u kunt lenen is afhankelijk van onder andere uw inkomen, vaste lasten, gezinssamenstelling en financiële verplichtingen. De minimale kredietlimiet is € 500 en de maximale kredietlimiet is € 25.000 of € 50.000. Dit is afhankelijk van de gekozen aflossingsvorm. De minimum leeftijd voor het aanvragen van een doorlopend krediet is 18 jaar en de maximum leeftijd 69 jaar. Het doorlopend krediet heeft een onbepaalde looptijd, maar moet afgelost zijn voordat u 75 jaar bent.

Persoonlijke lening

Bent u tussen de 18 en 74 jaar? Afhankelijk van onder andere uw inkomen, vaste lasten, gezinssamenstelling, financiële verplichtingen en de looptijd kunt u een bedrag lenen tussen € 500 en € 50.000. Is uw leeftijd 70 jaar of hoger? Dan mag u maximaal € 25.000 lenen.

U mag minimaal 6 maanden en maximaal 10 jaar doen over de aflossing van uw Persoonlijke Lening. Mits de lening volledig is afgelost als u 75 wordt. Tijdelijk meer aflossen, tussentijds extra aflossen of vervroegd de gehele lening aflossen mag! Zonder extra kosten.

Geld lenen?