Geld Lenen, lening afsluiten, goedkope lening, Krediet zonder BKR

Geld lenen maar toch financiƫle zekerheid?
Geld en Lenen biedt u onafhankelijk advies.

Het Consumptief Krediet van Geld & Lenen

Consumptief Krediet

Consumptief krediet is een bankterm voor alle kredietvormen die worden gebruikt voor aanschaf van goederen en middelen met een beperkte houdbaarheid. Een consumptief krediet wordt voornamelijk gebruikt voor de aanschaf van auto’s (en andere vervoersmiddelen), wit- en bruingoed, vakantie en kleding.

Onder het comsumptief krediet vallen onder andere de persoonlijke lening, het doorlopend krediet en de onderliggende vormen van doorlopende krediet als het spaarkrediet en het rentekrediet. De tegenhanger van het consumptief krediet is het hypothecaire krediet. Dit wordt gebruikt voor goederen die een in principe onbeperkte levensduur hebben, denk bijvoorbeeld aan een verbouwing aan de woning en andere onroerende goederen. Onder het hypothecaire krediet valt onder meer het WOZ krediet.

Aanbieders Consumptief Krediet

Vrijwel alle aanbieders van leningen bieden verschillende vormen van consumptieve kredieten aan. De meest gangbare die worden aangeboden zijn het doorlopend krediet en de persoonlijke lening welke onder andere worden aangeboden door de Postbank, de Rabobank en de DSB Bank

Geld lenen?