Geld Lenen, lening afsluiten, goedkope lening, Krediet zonder BKR

Geld lenen maar toch financiële zekerheid?
Geld en Lenen biedt u onafhankelijk advies.

Het Meerwaarde krediet, speciaal van de DSB Bank en Ohra - Geld & Lenen

Meerwaarde krediet

Het meerwaarde krediet is een speciaal krediet van de DSB Bank. Het is een standaard doorlopend krediet maar dan voor bezitters van een eigen woning waarbij de WOZ Waarde gebruikt wordt om borg te staan voor het geleende bedrag.

De borgstelling stelt de DSB Groep in staat een lage rente van ongeveer 5,5% te garanderen. Dit in tegenstelling tot een doorlopend krediet waar de rente al gauw één tot anderhalf procent hoger zal uitvallen.

Maak gebruik van de overwaarde van uw eigen woning en los te dure leningen in met het OHRA MeerWaarde Krediet. Het MeerWaarde Krediet is geen hypotheek, dus u betaalt geen afsluitprovisie, taxatie- en notariskosten.

De voordelen van het meerwaarde krediet:

  • De rente is uiterst scherp en variabel: 5,5% op jaarbasis. U betaalt alleen rente over bedragen die u hebt opgenomen.
  • U kunt lenen vanaf een minimumbedrag van € 10.000,- tot maximaal € 60.000,- maar nooit meer dan 150% van de WOZ-waarde. U bepaalt zelf hoeveel u opneemt.
  • Het maandbedrag is standaard 2% van de kredietlimiet. Dat is rente en aflossing. U betaalt pas vanaf het moment dat u geld opneemt. Bent u geïnteresseerd in een hoger of juist lager maandbedrag? Vraag het de afdeling Klantenservice van OHRA Bank 026 400 40 40.
  • U hoeft het krediet niet aan uw woning te besteden. Besteed het geheel naar eigen wens!
  • Onbeperkt boetevrij aflossen, afgeloste bedragen kunt u direct weer opnemen.

Geld lenen?