Geld Lenen, lening afsluiten, goedkope lening, Krediet zonder BKR

Geld lenen maar toch financiƫle zekerheid?
Geld en Lenen biedt u onafhankelijk advies.

Overwaarde Woning, benut de extra waarde van uw Woning om geld vrij te maken @ Geld & Lenen

Overwaarde woning

De waarde van Woningen op de koopmarkt is de laatste jaren enorm gestegen. De overwaarde van een woning is het verschil tussen de waarde van je woning en de hoogte van je hypotheek. Dit verschil kun je gebruiken door bijvoorbeeld bij de lenen door middel van een Woz lening.

Het doel van de bijleenregeling is om huiseigenaren te stimuleren om bij een verhuizing de overwaarde van hun huis te gebruiken voor de financiering van hun nieuwe woning. Gebruik je de overwaarde om de woning te financieren, dan kun je volstaan met een lagere hypotheek en heb je lagere maandlasten. Dit geeft je natuurlijk wel rust, maar is fiscaal niet altijd het meest aantrekkelijk.

De hoogte van je hypotheek is dus afhankelijk van de manier waarop je de eventuele overwaarde gebruikt. Welke vorm het meest geschikt is, hangt af van je persoonlijke situatie en wensen. Een combinatie van verschillende vormen is ook mogelijk.
De adviseur van De Hypotheker kan de verschillende mogelijkheden doorrekenen en de voor- en nadelen voor je op een rijtje zetten. Maak vandaag nog een afspraak met een vestiging bij jou in de buurt.

Overwaarde en de fiscus

Met de overwaarde als onderpand kunt u dus een extra lening afsluiten. Als u het geld van de lening besteedt aan uw woning, is de rente ervan fiscaal aftrekbaar (in veel gevallen). Daarover vertellen wij u graag meer tijdens een adviesgesprek.

Help uw kinderen met hun Hypotheek

Er zijn veel manieren waarop uw (groot)ouders u financieel kunnen helpen met de aankoop van uw huis. Ze kunnen u bijvoorbeeld geld lenen uit hun eigen vermogen, u periodieke schenkingen doen, of u een deel van de koopsom schenken. Een andere manier is dat ze samen met u de financiering afsluiten. U kiest samen met ons de financieringsvorm die bij u past. En kunt u zelf de lasten dragen, dan passen we de hypotheek aan.

Geld lenen?